when I say jump, you say how high

2011-02-21

.Nästa: Lunch




Därefter: Gymmet :)

slapphet består min första lovdag av, men sånna behöver man också inte sant? skulle ha träffat Erika men stackarn är lite kraslig fortfarande, sen måste jag tvätta käder, för dom som har lust att anteckna, jätte roligt verkligen! imorgon åker man upp till Dalarna för att träffa kusiner och gå på begravning, blir nog där nästintill hela veckan. Bloggar mer ikväll, Kärlek till alla :)

I hate everything about you

2011-02-21
förlåt, ni behöver inte läsa måste bara få skriva av mig lite...

Du står i min väg och blockerar mitt liv, de har du alltid gjort... som en stor jävla vägg. Du har fått dina chanser gång på gång men du sumpar dom lika snabbt, jag klarar bara inte av dig. Det behöver inte handla om några stora saker men när det kommer från dig blir allt bara fel, som en allergi unifär. Att säga att du ska göra en sak men faktiskt gör en annan är du väldigt bra på, om inte nästintill bäst. Du måste lätt vara den mest känslokalla människa jag nångonsin träffat. Men det jag kanske stör mig allra mest på är att du bara förväntar dig... förväntar dig saker utav andra utan att ge ett skit tillbaka. I ditt liv handlar ingenting om någonting positivt utan du är bäst, alla andra gör bara fel. Tycker du det är roligt att peka ut felen hos andra människor? för fel det har vi alla, även du, fel som kanske väger tyngre än någon annans... Jag kan tacka dig mycket för den självbehärskning du gett mig, om jag inte träffat dig innan och stött på en liknande människa vet jag faktiskt inte vad jag skulle gjort...
jag vet faktiskt inte hur länge till jag står ut... jag har alltid fått höra att man inte skall använda ordet hata efter som det är såpass starkt men jag kan helt godhjärtat säga att jag hatar dig, precis som du är.


Rösta!

2011-02-01



KOLLA ÖGONEN!<3
Ta er 1 minut för att rösta på denna underbara tjej! hon förtjänar de!
http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=105

Pussen

uppdaterad pappa...

2011-02-01
startar igång bloggen nu igen ;) Jag: pappa...(A) jag vill ha en onepiece...
Pappa: va? vill du ha en till kyckling?
Jag: neej? duvet en såndär jätte-overall
Pappa: Men vaddå jag köpte ju nyss slalomkläder till dig?
Jag: haha men man ska ju ha den inomhus?
Pappa: så du ska gå runt och se ut som en jätte bebis? du kan ju inte mena allvar?
Jag: Men alla har en sån:D
Pappa: Vilken idiot köper en sån ?
Jag: kissie ? :D
Pappa: puss vaddå?!


Nästa: plugga Därefter: duschen PUSS