jag vill, jag vill!

2011-03-27
Dags att blogga? abslout! Vart ska man börja? nej det får bli att börja med helgen. Supermysig med snyggingarna Elin och Lina! och nej ni orkar inte läsa vad vi gjorde... Har plockat undan lite och så nu efter. Sen har man fått några bett av något slag, det kan inte var myggor nu , inte sant? Helvettena borde ju vara döda vid det här laget... men det känns inte som om de kan vara någonting annat, loppor? haha nej jag bäddade faktiskt rent igår... Och ja ni behöver anteckna!



Glad brud i Falun!

Nu ska jag spana in lite kläder, sen får man flörta lite med pappa...
Önska mig lycka till!
PUSS

när man ser att det blöder, det är först då det gör ont

2011-03-16


som sagt är jag hemma idag, jag har inte gjort ett skit men är tröttare än någonsin. kollat på denna film för inte allt så länge sedan , bra? oh yes! kanske inte så kräsen just nu men ändå. Ska försöka plugga lite om mitt huvud tillåter, får väl ta en ipren eller nåt  sen blire lunch, är så himla hungrig!
Ha de bäst!

varför skynda på när den tiden snart är här ändå?

2011-03-15



Förkyld?, jo tack. värre än någonsin känns det som. Näsan bara rinner, huvudet sprängs och på de är man riktigt trött. Orkar man pallra sig iväg till skolan imorgon? har ju sån tur att jag kan plugga hemmifrån så jag funderar starkt på de! om jag hittar någon snäll som kan maila över min tidning, det gick lite fort när jag skulle göra´t så den hann inte bifoga klart , s u c k. hoppas mår bättre än vad jag gör... lovar en ny bloggdesign inom kort :)
GODNATT!

öva i Sälen , åk i Åre!

2011-03-15
























Bilder av: Mig

Era utlovade blider från åre, kan ju inte säga att man är någon mästerfotograf men man lär sig, inte sant? är helt kär i den sista bilden , eller rättare sagt i de som bilden inehåller, höhö. Känner fortfarande av skidåkningen i knäna men det var värt, lätt!
 
nu blir  pluggande, inte roligt men man ligger ju efter en vecka satt har inte så mycket val...
får se om jag slänger in ett till inlägg ikväll , tveksamt men vad gör man inte för er;) 
Ha de bra fram till dess, puss

har fått kämpa för att leva har fått kämpa för att finnas.

2011-03-12
Kom hem från åre för inte allt för länge sedan , jobbig resa jo tack. Hugrig halva resan och halsen tog död på mig men jag ska inte klaga , lillasyter förgyllde resan med hennes "spring för livet om du är kär" liiite fel där, så gullig. Kollat på melodifestivalen lite för mig själv, otroligt skönt måste jag säga. Saknar mina underbara vänner enormt! varit utan alla gullungar en hel vecka nu... ni får höra med om åre resan imorgon, ska fortsätta och lyssna på gamla depplåtar. Kommer troligtvis inte orka blogga mer ikväll så säger godnatt till er redan nu!







bjuda på sig själv



Godnatt